Siirry suoraan sisältöön

PIDENNYKSET

Hiusten pidennyksillä saadaan nopeasti aikaiseksi näyttävät ja tuuheat hiukset. Tarjoamme asiakkaillemme hiustenpidennykset eri tekniikoilla

Sinetti

  • Sinettipidennys sopii heille jotka haluavat luonnollisesti liikkuvan pidennyksen. Sinettipidennystä voi pitää monella tapaa kiinni ilman, että pidennystä huomaa. Sinetit voidaan leikata pienemmiksi osioiksi jolloin se on kevyt ja soveltuu hyvin myös hennoille hiuksille.
  • Sinettipidennystä voidaan pitää yhtäjaksoisesti n. 3-4kk

Teippi

  • Teippipidennykset ovat hyvin suositut muun muassa niiden nopean kiinnitystekniikan vuoksi. Teippipidennyksillä saadaan lisättyä runsaasti tuuheutta ja niistä saa helposti todella näyttävän näköiset. Teippipidennyksiä löytyy useissa erisävyissä ja eritekniikoilla värjättyjä kuten Ombre, Balayge ja valmiiksi raidoitettuja.
  • Huoltoväli 6-8vko
  • Teippipidennykset voidaan käyttää useamman kerran uudelleen.

Hiustenpidennyksillä voidaan pidentää omat hiukset kokonaan tai vain osaksi. Tuuhentaa omat hiukset jos ne tuntuvat liian ohuilta tai tehdä näyttäviä väriexeftejä värjäämättä omia hiuksia. Suunnittelemme pidennyksissä käytettävän tekniikan asiakaskohtaisesti asiakkaan toiveet huomioon ottaen. On kuitenkin tärkeä ymmärtää etteivät kaikki tekniikat sovellu kaikille ja tässä me ammattilaiset olemmekin apuna.

Tarjoamme maksuttoman konsultaation pidennyksiä harkitseville.