VELASMOOTH

VELASMOOTH HOITO SAATAVILLA FREDRIKINKADUN JA TAMPEREEN TOIMIPISTEISTÄ

Selluliittia vähentävät ja vartaloa muokkaavat Velasmooth hoidot perustuvat ainutlaatuiseen ja patentoituun tekniikkaan, jossa yhdistetään alipaineimu, mekaaninen hieronta, radiofrekvensi sekä infrapunavaloenergia. Tekniikassa kudosta lämmitetään tarkkaan kohdistetusti radiofrekvenssillä ja infrapunavalolla, jolloin rasvasolut pienenevät. Alipaine ja mekaaninen hieronta edesauttaa verenkierron ja lymfakierron tehostumista, kohentaa ihon sävyä ja tasoittaa kudosta. Kaikki nämä neljä vaikutusta yhdessä muodostavat patentoidun elõs -teknologian, jota hyödyntää ainoastaan Velasmooth hoidot. Teknologian taustalla on pitkät ja tarkat lääketieteelliset tutkimukset, jotka ovat myös todiste hoitojen tehosta ja turvallisuudesta. 

Vela-hoidot tehoavat sitkeimpäänkin selluliittiin, sekä muotoilevat vartaloa ja usein myös pienentävät kehon ympärysmittoja. Velasmooth hoidot ovat sarjahoitoja, ja vaikka usein jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen on nähtävissä tuloksia, parhaat tulokset saavutetaan vasta useamman säännöllisen hoidon tuloksena. Yksi hoitokerta riippuu hoidettavasta alueesta (esim. reidet, pakarat, kyljet ja/tai vatsan seutu), ja kestää 20-60 minuuttia. Hoitojen jälkeen ei erityistä toipumisaikaa vaadita, vaan sen jälkeen voi heti palata normaaleihin päivärutiineihin.Vela-hoidot sopivat normaalipainoisille, terveille naisille tai miehille. Terveelliset elämäntavat tukevat hyvien tulosten saavuttamista. Velasmooth hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita kaikille ihotyypeille. Vaikka Velasmooth hoidot ovatkin turvallisia, kontraindikaatiot kartoitetaan aina ennen sarjahoitoa. 

Infrapunavalo

  • Lämmittää ihon pintakudosta, noin 2mm syvyyteen saakka

Ihoon johdetut radioaallot

  • Lämmittävät ihokudosta syvemmältä, ulottuen jopa 20mm syvyyteen
  • Kohdistuvat juuri oikeaan kohteeseen, eivät vaurioita ympäröivää kudosta tai ihon pintaa
  • Infrapunan ja radioaaltojen yhteisvaikutuksena hapen imeytyminen ihoon tehostuu

Alipaine

  • Auttaa kohdistamaan ihoon johdettavan lämmön haluttuun syvyyteen
  • Parantaa verenkiertoa
  • Tukee sidekudosta muodostavien solujen toimintaa 

Hieronta

  • Tehostaa lymfakiertoa ihokudoksessa ja ihon alla 
  • Tasoittaa ihoa
  • Mahdollistaa infrapunavalon ja radioaaltojen turvallisen ja tehokkaan imeytymisen

Velasmooth 30min 99,00 €

Mahdollisia hoitoalueita ovat – kaksoisleuka ja kaula – käsivarret, allit – emännän kyhmy

Velasmooth 45min 129,00 €

Mahdollisia hoitoalueita ovat – alavatsa – jenkkakahvat – pakarat

Velasmooth 60min 145,00 €

Yhdistelmä hoidot 2 aluetta – koko vatsa – jenkat ja alavatsa tai alaselkä – pakarat ja alaselkä tai alavatsa – reidet ja pakarat

Velasmooth 90min 210,00 €

Yhdistelmähoidot laajoille alueille, kuten vatsa, reidet ja pakarat