Siirry suoraan sisältöön

LLB Blogi

14.12.2023 

Näin saat aikaan hyvinvoivan talvi-ihon kokonaisvaltaisilla ihonhoitotuotteilla

Katseet kääntyvät ulko-ovelle. Jo kapeasta oviaukon raosta ovea avatessa jääkylmä tuuli puhaltaa paksuja lumihiutaleita sisään ja tuo mukanaan hyisen kylmän ilman. Samassa SINÄ astut myös sisään: sinun kiinteä, terveesti hehkuva ihosi vaikuttaa vastustavan näitä raakoja sääolosuhteita ulkona. Ruusuinen hehkusi ja elivoimainen hymysi suorastaan kirkastavat huoneen astuessasi sisään. Kuulostaako tämä mielestäsi hyvältä? 

Talvi vaatii paljon iholtamme päivittäisellä tasolla. Kun on kylmä, ihon suojaava kerros ei saa enää tarvitsemiaan luontaisia lipidejä tarpeeksi. Näin iho pääsee kuivumaan helpommin ja menettää joustavuuttaan. Suuret lämpötilaerot ulko- ja sisäilman välillä, vaihtuvat olosuhteet laaksoissa ja vuorilla talviurheilulajien parissa ja uudelleen heräilevä talviaurinko – kasvojemme iho erityisesti on jatkuvasti alttiina erilaisille stressaaville tekijöille ja rasitteille, joita kylmä vuodenaika tuo mukanaan. 

Tästä syystä kiinnitä erityistä huomiota ihoosi ja anna sille sitä tukea, mitä se epätoivoisesti tarvitsee. Saadaksesi aikaan terveellisen hehkuvan ihon itsellesi talviaikaan suosittelemme:

  • Vähentääksesi ihon stressitilaa, puhdista ihosi hellävaraisesti Gentle Cream Cleanser -puhdistusmaidolla. Tuote puhdistaa ihohuokosista asti, mineralisoi ihoa ja antaa sille raikkaan tunteen heti aamusta.
  • Puhdistuksen perään levitettävä Pure Vitamin C Essence -hoitoseerumi edistää solujen uudistumista ja suojaa ihoa haitallisilta ulkoisilta olosuhteilta tuotteen sisältämän erittäin stabiilin C-vitamiinin antioksidanttisen vaikutuksen ansiosta.
  • Täydellinen viimeistelevä kosketus päivittäisessä talvi-ihonhoitorutiinissasi on Rich Firming Cream -kasvovoide. DMS®-voidepohjansa ja erittäin tehokkaan aminohappokompleksin ansiosta tuote stimuloi kollageenintuotantoa ja täten täydentää ihon omia raaka-ainevarastoja kalvorakenteessa. Iho saa takaisin joustavuutensa ja tuntuu tasaisemmalta ja notkeammalta. Vuoden alussa auringosta tulee taas vahvempi ja sen vaikutusta ei tule aliarvioida. Rich Firming Cream -kasvovoiteen sisältämä aurinkosuoja antaa myös ihanteellisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan.  

Haluaisitko hoitaa ihon lisäksi myös itseäsi ja rentoutua? Ota aikaa 1-2 kertaa viikossa itsellesi ja lisää hyvinvointia lisäävä kohokohta ihonhoitorutiiniisi levittämällä kasvoillesi kasvonaamio. Esimerkiksi Hyaluronic Bio-Cellulose Mask -kasvonaamio antaa pitkäkestoista syväkosteutusta sisältämänsä neljän hyaluronihappomuodon ansiosta ja lisäksi sillä on kiinteyttävä ja uudistava vaikutus sisältämiensä vihreä tee-, ginkgo- ja leväuutteiden luontaisten hyvien ominaisuuksien ansiosta. 

Saat aikaan silkkisen pehmeän ihon myös talviaikaan – Derma SR -sarjan innovatiivisten kosmeseuttisten tuotteiden ansiosta!

Kiinnostuitko tuotteista? Ota yhteyttä rohkeasti myynti@longlastingbeauty.fi tai 0451111467. Löydät tuotteet myös verkkokaupastamme. Pääset verkkokauppaan suoraan tästä

Talviterveisin,

LLB-tiimi