Siirry suoraan sisältöön

HYDRAFACIAL

HydraFacial™ on uuden ajan kivuttomampi ihonpuhdistus!

HydraFacial™ perustuu patentoituun teknologiaan, jolla saadaan aikaan tehokas ihonpuhdistus sekä suoritetaan kokonaisvaltainen kasvohoito. Hoito suoritetaan HydraFacial-laitteella ja jokaisessa hoidossa valitaan erikseen juuri sinun ihotyypillesi ja erilaisiin ihonhoitotarpeisiisi sopivat tuotteet ja ihoon imeytettävät seerumit. Hoidolla saadaan välittömästi aikaan raikkaampi ja heleämpi iho. Parhaimmat tulokset saadaan aikaan pidemmällä aikavälillä, kun hoidon aikana iholle syötetyt tehoaineet pääsevät vaikuttamaan ihossa pitkäkestoisesti. Etenkin sarjahoidolla saadaan aikaan merkittäviä tuloksia. 

HydraFacial-hoidon toimintamekanismina on laitteen ominainen alipaineimu, jolla pystytään puhdistamaan ihon pintaan kerääntyneet epäpuhtaudet, tali, hiki ja meikinjäämät tehokkaasti, mutta turvallisesti. Tämän lisäksi HydraFacial-hoitoa voidaan täydentää ja monipuolistaa erilaisin tehoampullein sekä GlySalTM-happokuorinnan avulla.

HydraFacial on kotoisin USA:sta ja onkin jo useana vuotena kotimaassaan nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta.

 

Hydrafacial

HYDRAFACIAL-HOIDOT

HYDRAFACIAL CLARIFYING

Syväpuhdistava kasvohoito iholle, joka kaipaa virkistystä ja puhdistusta. Hoito auttaa minimoimaan talineritystä sekä pienentää laajentuneita ihohuokosia.

Hoidon aikana HydraFacialTM-huipputeknologian avulla puhdistetaan ihon epäpuhtaudet, kuten musta- ja valkopäät sekä tehdään GlySalTM-happokuorinta. Puhdistusprosessi on lähes tai kokonaan kivuton ja lopputuloksena on raikkaan puhdas ja tasainen iho. 

HYDRAFACIAL AGE REFINEMENT

Ihanteellinen kasvohoito aikuiselle iholle. Hoito auttaa korjaamaan ikääntymisen merkkejä, kuten pigmenttimuutoksia ja syviä juonteita.

Hoidon iholle aikana levitetään DermabuilderTM -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacialTM-tehouutteita. Hoidon aikana myös tehdään ihon kunnon vaatiessa ja salliessa myös GlySalTM-happokuorinta.

HYDRAFACIAL RADIANCE

Hyperpigmentoituneen ihon korjaava hoito. Hoito soveltuu ihoille, joissa on erilaisia värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia.

Hoidon aikana tehdään ihonpuhdistus, happokuorinta, fysikaalisen kuorinta, antioksidanttiseerumin syöttö sekä tehohoito hyperpigmentoituneille ihoalueille. Hoidon päätteeksi iho tulee suojata hyvin UV-valolta. 

Yhdellä hoitokerralla saadaan aikaan puhtaampi, heleämpi ja sävyltään tasaisempi iho. Hoitosarjan avulla on mahdollista häivyttää ihon värihäiriöitä entistäkin tehokkaammin. 

HYDRAFACIAL PLATINUM

Kokonaisvaltaisin HydraFacial-hoito. Hoito soveltuu sinulle, joka haluat monipuolisen hoidon useilla eri hoitovaiheilla ja tehovaikutuksilla. 

Hoidon aikana tehdään kasvojen nestekiertoa elvyttävä ja turvotusta poistava lymfahoito sekä kuorinta, huokosten tyhjennys, tehoaineiden syöttö, GlySal-happokuorinta sekä ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli.