Siirry suoraan sisältöön

DERMA SR -MIKRONEULAUS

DERMA SR -mikroneulaus

MONIPUOLINEN JA TEHOKAS DERMA SR -MIKRONEULAUS!

Koneellinen mikroneulaus aktiiviaineseerumeilla sekä happokuorinta. Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito.

Derma SR -hoitokokonaisuus sekä siihen yhdistettävä mikroneulaushoito on suunniteltu elvyttämään ja nuorentamaan ihoa. Sillä voit saavuttaa pehmeämmän, kiinteämmän, kirkkaamman, kosteamman, täyteläisemmän ja nuorekkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Erityisesti mikroneulaushoidossa luodaan ihoon pieniä mikroaukkoja. Tämä mahdollistaa aktiiviaineseerumin vaikuttavien ainesosien, kuten hyaluronihapon ja erilaisten peptidien viemisen ihon oikeaan kerrokseen. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni- ja elastiinikuituja ihokudokseen.

Parhaimpiin lopputuloksiin vaaditaan useampi hoitokerta. Derma SR -hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä ja/tai kämmenselät.

Hoitoa on mahdollista yksilöllistää asiakaskonsultaation sekä hoidettavien alueitten mukaan. Pääasiallisesti valikoimistamme löytyvät seuraavat Derma SR -kasvohoidot:

  • BLEMISH CONTROL

Blemish Control -hoito on suunniteltu palvelemaan epäpuhtaan sekä akneihon tarpeita. Hoitoon sisältyy tehokas happokuorinta, mikroneulaus aknea rauhoittavalla ja desinfioivalla aktiiviaineseerumilla sekä ihoa syvästi rauhoittava naamio ja loppuvoide.

Tulehtuneen akneihon hoidossa Blemish Control -hoito tehdään hyödyntäen happokuorinnan syväpuhdistavaa vaikutusta sekä aktiiviaineseerumin puhdistavaa ja rauhoittavaa vaikutusta. 

  • ANTI-AGING

Anti-aging -hoidolla on mahdollista syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Hoidossa tehtävä happokuorinta edesauttaa ihoon mikroneulattavan kiinteyttävän aktiiviaineseerumin imeytymistä, jolloin ihon omaa kollageeni- ja elastiinintuotantoa aktivoidaan tehokkaasti samalla, kun hyaluronihappo täyttää ihoa kosteudella. Hoidon aikana levitettävä naamio ja hoitovoide edesauttavat ihon palautumista nuorekkaaksi. 

  • ANTI-PIGMENT

Anti-pigment -hoito on erinomainen valinta silloin, kun ihossa on selkeitä pigmenttimuutoksia, hyperpigmentaatiota tai pigmenttiläiskiä. Ihoa kirkastava ja pigmenttiä tasoittava happokuorinta valmistelee ihon C-vitamiinia runsaasti sisältävään iholle mikroneulattavaan aktiiviaineseerumiin. Hoidon viimeistelevät naamio ja ihoa heleyttävä hoitovoide. Parhaat tulokset saadaan aikaan sarjahoidolla. 

  • COUPEROSE CONTROL

Couperose Control -hoidolla pystytään rauhoittamaan ja hoitamaan tehokkaasti punoituksesta ja etenkin couperosasta kärsivää ihoa. Hoito voidaan suorittaa ihoa vahvistavana couperosa-hoitona, jolloin iholle tehdään mikroneulaus. Erittäin herkälle iholle hoito suoritetaan ihoa rauhoittavana ja syväkosteuttavana ihoa vahvistavalla aktiiviaineseerumilla. Hoidon viimeistelevät naamio ja ihon suojamekanismia vahvistava hoitovoide.