Siirry suoraan sisältöön

DERMA SR -MIKRONEULAUS

MONIPUOLINEN JA TEHOKAS DERMA SR -MIKRONEULAUS! 
Koneellinen mikroneulaus aktiiviaineseerumeilla sekä happokuorinta. Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito.

Derma SR -mikroneulaus

Derma SR -hoitokokonaisuus sekä siihen yhdistettävä mikroneulaushoito on suunniteltu elvyttämään ja nuorentamaan ihoa. Sillä voit saavuttaa pehmeämmän, kiinteämmän, kirkkaamman, kosteamman, täyteläisemmän ja nuorekkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Erityisesti mikroneulaushoidossa luodaan ihoon pieniä mikroaukkoja. Tämä mahdollistaa aktiiviaineseerumin vaikuttavien ainesosien, kuten hyaluronihapon ja erilaisten peptidien viemisen ihon oikeaan kerrokseen. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni- ja elastiinikuituja ihokudokseen.

Parhaimpiin lopputuloksiin vaaditaan useampi hoitokerta. Derma SR -hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, silmänympärysalue, kaula, rintakehä ja/tai kämmenselät. Derma SR -hoitovalikoimasta löydät myös Derma SR8 -arpihoidot sekä Derma SR Hair Vitalizer -hoitokokonaisuudet.

 

 DERMA SR -HOITOMENETTELYT

Hoitoa on mahdollista yksilöllistää koulutetun Derma SR -ammattilaisen suorittaman henkilökohtaisen asiakaskonsultaation sekä hoidettavien alueitten mukaan. Pääasiallisesti valikoimistamme löytyvät seuraavat Derma SR -kasvohoitovaihtoehdot:

 • BLEMISH CONTROL

Derma SR Blemish Control -mikroneulaushoito on suunniteltu palvelemaan epäpuhtaan sekä akneihon tarpeita. Blemish Control -hoidolla on mahdollista syväpuhdistaa, tasapainottaa sekä rauhoittaa ihoa. Hoitoon sisältyy tehokas happokuorinta, mikroneulaus aknea rauhoittavalla ja desinfioivalla aktiiviaineseerumilla sekä ihoa syvästi rauhoittava naamio ja loppuvoide.

Tulehtuneen akneihon hoidossa Blemish Control -hoito tehdään hyödyntäen happokuorinnan syväpuhdistavaa vaikutusta sekä aktiiviaineseerumin puhdistavaa ja rauhoittavaa vaikutusta. 

Hoidon hinta: 179,00 € / 75 min

Derma SR Anti-Aging Treatment
 • ANTI-AGING

Derma SR Anti-Aging -mikroneulaushoito on suunniteltu ikääntymisen merkkien hoitamiseen sekä ennaltaehkäisyyn. Anti-aging -hoidolla on mahdollista syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Hoidossa tehtävä happokuorinta edesauttaa ihoon mikroneulattavan kiinteyttävän aktiiviaineseerumin imeytymistä, jolloin ihon omaa kollageeni- ja elastiinintuotantoa aktivoidaan tehokkaasti samalla, kun hyaluronihappo täyttää ihoa kosteudella. 

Hoitoon sisältyy tehokas happokuorinta, mikroneulaus ihoa kiinteyttävällä ja juonteita hoitavalla aktiiviaineseerumilla, ihoa kosteuttava, rauhoittava ja kiinteyttävä naamio ja loppuvoide. Hoito suoritetaan henkilökohtaisen konsultaation perusteella ja se on mahdollista suorittaa myös ilman mikroneulausta.

Hoidon hinta: 195,00 € / 90 min

 • ANTI-PIGMENT

Derma SR Anti-Pigment -mikroneulaushoito on suunniteltu heleyttä kaipaavalle, hyperpigmentoituneelle iholle sekä pigmenttimuutosten hoitamiseen sekä ennaltaehkäisyyn. Anti-pigment -hoito on erinomainen valinta silloin, kun ihossa on selkeitä pigmenttimuutoksia, hyperpigmentaatiota tai pigmenttiläiskiä. Ihoa kirkastava ja pigmenttiä tasoittava happokuorinta valmistelee ihon C-vitamiinia runsaasti sisältävään iholle mikroneulattavaan aktiiviaineseerumiin.

Hoitoon sisältyy tehokas happokuorinta, mikroneulaus ihoa heleyttävällä, kirkastavalla ja tasapainottavalla aktiiviaineseerumilla, ihoa kosteuttava, rauhoittava ja kiinteyttävä naamio ja loppuvoide. Hoito suoritetaan henkilökohtaisen konsultaation perusteella ja se on mahdollista suorittaa myös ilman mikroneulausta. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin aikaan mikroneulauksella sekä ennen kaikkea sarjahoidolla. 

Hoidon hinta: 195,00 € / 90 min

Derma SR Couperose Treatment
 • COUPEROSE CONTROL

Derma SR Couperose Control -mikroneulaushoito on suunniteltu palvelemaan herkän, punoittavan, couperoottisen ja rosaceasta kärsivän ihon tarpeita. Couperose Control -hoidolla pystytään rauhoittamaan ja hoitamaan tehokkaasti punoituksesta ja etenkin couperosasta kärsivää ihoa.

Hoitoon sisältyy mieto happokuorinta, ihoa rauhoittavan, kosteuttavan ja tasapainottavan aktiiviaineseerumin levityksen manuaalisesti tai mikroneulaamalla sekä ihoa syvästi rauhoittava naamio ja ihon suojamekanismia vahvistava loppuvoide.

Hoito suoritetaan henkilökohtaisen konsultaation perusteella, jolloin se voidaan suorittaa ihoa vahvistavana couperosa-hoitona mikroneulauksen kera. Erittäin herkälle iholle hoito suoritetaan ihoa rauhoittavana ja syväkosteuttavana ihoa vahvistavalla aktiiviaineseerumilla.

Hoidon hinta: 195,00 € / 90 min

Derma SR Anti-Aging Treatment
 • C-VITAMIN

Derma SR Vitamin C -mikroneulaushoito on suunniteltu heleyttä ja uudistamista kaipaavalle iholle sekä ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Hoitoon sisältyy tehokas happokuorinta, mikroneulaus ihoa heleyttävällä, virkistävällä ja uudistavalla aktiiviaineseerumilla, ihoa kosteuttava, rauhoittava ja kiinteyttävä naamio ja loppuvoide. Hoito suoritetaan henkilökohtaisen konsultaation perusteella ja se on mahdollista suorittaa myös ilman mikroneulausta.

Hoidon hinta: 195,00 € / 90 min

Derma SR Anti-Aging Eyes – silmänympärysalueen mikroneulaushoito

Derma SR Anti-Aging Eyes -mikroneulaushoito on suunniteltu silmänympärysalueen ikääntymisen merkkien, tummuuden sekä turvotuksen hoitamiseen sekä ennaltaehkäisyyn. Hoitoon sisältyy silmänympärysalueelle soveltuva happokuorinta, mikroneulaus silmänympärysaluetta napakoittavalla, kirkastavalla ja turvotusta laskevalla aktiiviaineseerumilla, ihoa kosteuttava, rauhoittava ja kiinteyttävä naamio ja loppuvoide. Hoito suoritetaan henkilökohtaisen konsultaation perusteella ja se on mahdollista suorittaa myös ilman mikroneulausta.

Hoidon hinta: 129,00 € / 45 min

Derma SR -mikroneulaus

Derma SR kaula- ja dekolteealueen mikroneulaushoito

Derma SR kaula- ja dekolteealueen mikroneulaushoito on suunniteltu kaulan ja dekolteen ikääntymisen merkkien hoitamiseen sekä ennaltaehkäisyyn. Hoitoon sisältyy kaula- ja dekolteealueelle soveltuva happokuorinta, mikroneulaus konsultaation perusteella valitulla aktiiviaineseerumilla, kaula- ja dekolteealueen ihoa kosteuttava, rauhoittava ja kiinteyttävä naamio ja loppuvoide. Hoito suoritetaan henkilökohtaisen konsultaation perusteella ja se on mahdollista suorittaa myös ilman mikroneulausta.

Palvelu on mahdollista lisätä osaksi kasvojen Derma SR -mikroneulaushoitoa.

Derma SR -hoito

Derma SR -hoito ilman mikroneulausta

Derma SR -hoito on aina mahdollista suorittaa ihotyyppisi, toiveittesi sekä sen hetkisen ihosi kunnon mukaisesti myös ilman mikroneulausta. Koulutettu Derma SR -ammattilainen tekee sinulle aina hoidon yhteydessä henkilökohtaisen  konsultaation ja tämän arvion perusteella suosittelee sinulle tehtävän hoidon kulkua ja käytettäviä tuotteita. 

Derma SR HOME -kotihoitotuotteet

Saaaksesi parhaat mahdolliset hyödyt ja hoitotulokset Derma SR -hoidoistasi suosittelemme Derma SR HOME -kotihoitotuotteiden käyttöä Derma SR -ammattilaisen suositusten perusteella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään oikeitten tuotteiden löytämisessä juuri sinun ihollesi. Mikä parasta, Derma SR -sarjasta löydät hoitoasi täydellisesti täydentävät kotihoitoseerumit, joilla tehostat ja ylläpidät hoidon tuloksia. 

Derma SR -sarjasta löydät:

 • hellävaraiset ja hyvin ihon puhdistavat puhdistustuotteet
 • miedon happokuorinnan kotikäyttöön
 • tehoaineseerumit, jotka täydentävät tehtyä Derma SR -hoitoa
 • ylelliset ja hoitavat naamiot
 • kattavan valikoiman erilaisia hoitovoiteita optimoituina eri ihotyypeille, erilaisiin ihon tarpeisiin sekä vuorokauden- ja vuodenaikoihin
 • vartalo- ja hiustenhoitotuotteita 
Kysy rohkeasti lisää henkilökunnaltamme, neuvomme tuotteissa mielellämme! Voit olla tuotteiden suhteen yhteydessä myös maahantuontiimme, myynti@longlastingbeauty.fi. 
Derma SR -voiteet

Derma SR -ammattilaiset

Hoitolassamme Derma SR -mikroneulaushoidon suorittaa aina koulutettu Derma SR -ammattilainen. Tiedät siis olevasi hyvissä käsissä!