Siirry suoraan sisältöön

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

MisenLift- ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus on noussut lähivuosina suureen suosioon, eikä syyttä. Ripsien kestotaivutuksella saa aikaan kauniit kaartuvat ripset. Kestotaivutus sopii loistavasti sinulle, joka haluat helpotusta aamurutiineihin ja säihkyvät silmät. Ripsien kestotaivutus on myös etelänlomalle ehdoton kestosuosikki.

Misenlift on mullistanut ripsien kestotaivutuksen ja tuonut markkinoille uuden sukupolven natriumbromaatti vapaan silmäripsien kestotaivutustuotteen.Jokainen hoitovaihe on tarkkaan suunniteltu niin että jokaiselle asiakkaalle on mahdollista toteuttaa moitteeton lopputulos täysin hygienisesti.Unohda kaikki, mitä ripsipermanentista tiedät:

  • Mikä tärkeää ei enää vahvaa hajua. 
  • Saat yhdellä kertaa värin ja näyttävän taivutuksen. 
  • Voit valita joko Lift tai Curl.
  • Yksittäisen annospaketin ansiosta tuotteet ovat hygieeniset.
  • Täsmälliset vaikutusajat on kehitetty ottaen huomioon kunkin karvatyypin tarpeet. 
  • Tämä mahdollistaa erinomaisen tuloksen joka kerta.

Erikoislehti Les Nouvelles Esthétiques myönsi vuosittaisen saman nimiseninnovaatiopalkinnon Pariisissa Misencil Misenliftille 2019
Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä ripsille maksimissaan 8 viikon välein. Kestotaivutus uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien ripsien kasvusyklistä. Monet asiakkaamme ottavat ripsien kestotaivutuksen säännöllisesti.

Voit varata ripsien kestotaivutukseen lisäpalveluksi kulmakarvojen kestovärjäyksen, joka tehdään ripsien värjäyksen vaikutusaikana.