Siirry suoraan sisältöön

TÄYTEAINEHOIDOT

Injektoitavat täyteainehoidot

Käytämme esteettisissä täyteainehoidossa huippulaadukkaita, Teosyal RHA™-hyaluronihappovalmisteita, joilla voidaan häivyttää iän myötä ihoon syntyneitä juonteita sekä muotoilla kasvojen piirteitä. Täyteainehoidolla voidaan palauttaa kasvojen pyöreyttä kohottamalla poskipäitä, lisätä huulten volyymia, muotoilla leukalinjaa ja häivyttää nenä-suupielien linjan nasolabiaaliuurteita.

Teosyal on 100% hyaluronihappoa sisältävä tuotesarja, joka ei sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Teosyal-hoito sopii kaikenikäisille, ja se toimii erittäin tehokkaana juonteiden ennaltaehkäisynä. Hoidon tulokset ovat heti nähtävissä.

Ihon syväkosteutus Redensity 1

Teosyal Puresense Redensity 1 on ihoa syväkosteuttava niin sanottu skinbooster -hoito. Injektoitava geeli sisältää hyaluronihapon lisäksi ihoa hoitavia aminohappoja, antioksidantteja, mineraaleja ja vitamiineja. Hoito voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan kasvoille, kaulalle tai dekolteelle sekä käsille. Puresense Redensity 1 ehkäisee ihon vanhenemista, virkistää auringon ja tupakoinnin vaurioittamaa ihoa, parantaa ihon elastisuutta ja antaa iholle terveen hehkun.

TEHOKAS – TURVALLINEN – PITKÄKESTOINEN INJEKTIOHOITO

Valmistettu Sveitsissä.