Siirry suoraan sisältöön

BODYSCULPTOR

BODYSCULPTOR -HOITO

Kokonaisvaltainen vartalon muokkaus ja selluliittihoito. Kliinisissä tutkimuksissa todettu poistavan sisäelinrasvaa, kiinteyttävän veltostunutta kudosta ja poistavan selluliittiä. Hoidon jälkeen tunnet olosi rentoutuneeksi ja virkeäksi. Hoidossa käytetään järjestelmällistä alipainetta ja magneettihoitoa jalkojen ja keskivartalon alueella. Käsivarret ja leuka hoidetaan samanaikaisesti erillisten elektrodien avulla, jolloin saadaan koko kroppa kerralla kuntoon.

BodySculptor exCell+ laitteen patentoitu BioStimology® -hoitomenetelmä vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin ja rasvanpolton stimulointiin 100 % luonnollisella tavalla.

Tieteellisesti tutkittu ja testattu menetelmä tuottaa alipaineen lisäksi matalataajuutta, joka vaikuttaa ihmisen Biologisen taajuusalueen (1-100Hz) sisällä.

Hoitosarjan avulla saavutat kehon luonnollisen tasapainon sekä oman tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin.

Maailmalla tätä ainutlaatuista ja tutkitusti todistettua hoitomenetelmää käytetään mm. ihmiselle haitallisen sisäelinrasvan määrän pienentämiseen.

BODYSCULPTOR SARJAHOITO (10 KRT / 12 KRT)

Hoito suositellaan tehtäväksi joko Express-sarjana (10krt) tai 12 kerran kuurina. Hintaan sisältyy ilmainen konsultaatiokerta. Express: 2 viikkoa 5 hoitokertaa viikossa, hinta 610 €. 12-kertaa: 3-5 viikkoa n. 2-4 kertaa viikossa, hinta 690 €.

610€ / 690€

BODYSCULPTOR 1/2 SARJAHOITO (6 KRT)

Hoidon voi myös jakaa kahteen 6 hoitokerran sarjaan. Hintaan sisältyy ilmainen konsultaatiokerta.

390 €

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

Vaihteleva ali- ja ylipaine vilkastuttaa koko vartalon verenkiertoa ja lymfa-aineenvaihduntaa. Tämä poistaa turvotusta ja auttaa happea ja välttämättömiä ravinteita kulkeutumaan ihokerroksiin, mikä auttaa ravitsemaan ja kiinteyttämään ihoa. Samanaikaisesti matalataajuus vaikuttaa solutasolla aiheuttaen solujen välistä värähtelyä. Näin voidaan stimuloida mm. lihaksien kalsiumkanavia ja polttaa niin sisäelinrasvaa kuin ihonalaistakin rasvaa. Hoidon avulla kehosta voidaan poistaa vapaita radikaaleja, tasapainottaa mahdollisia epätasapainotiloja ja auttaa koko kroppaa toimimaan oikein.

Tulokset

  • Laajat fysiologiset vaikutukset
  • Levännyt ja kevyt olo jokaisen hoidon jälkeen
  • Nukut paremmin
  • Vaikuttaa positiivisesti ruuansulatukseen
  • Vähentää kroonista tai akuuttia kivun tunnetta
  • Iho vahvistuu ja kiinteytyy
  • Paino putoaa ja aineenvaihdunta vilkastuu
  • Sentit vähenevät ja olo kevenee
  • Toimii tehokkaana hoitomuotona monille erilaisista sairauksista kärsiville.

bodysculptor.fr