Siirry suoraan sisältöön

INJEKTIOHOIDOT

Injektiohoidoilla voidaan tehdä erilaisia tuloksellisia hoitoja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Yleisimmät hoidot ovat huulten täyttö ja muotoilu sekä ihon, esimerkiksi kasvojen alueen hoitaminen ja kosteuttaminen hyaluronhapolla.

Meillä injektiohoidot suunnittelee ja toteuttaa hoitoihin koulutettu ja erikoistunut sairaanhoitaja.

Huulten täyttö

Huulten täyttö ja muotoilu

Suunnittelemme aina toimenpiteen yhdessä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoitajamme kertoo sinulle toimenpiteestä, käytössä olevista aineista ja pistotekniikoista, sekä hoidon riskeistä. Valitsemme sinulle sopivimman hoitovaihtoehdon mahdollisimman optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Käytössämme on vain tutkituimmat, turvalliset ja riittävät certifioinnit omaavat hyaluronhapot.

Huulten täytössä hyaluoronhapolla paras hoitotulos saadaan niin, että ensimmäisen kerran jälkeen hoito uusitaan noin 3-4 kk:n kuluttua. Tämän jälkeen huulet suositellaan täytettäväksi noin kerran vuodessa.

Skinbooster-hoidot

Tällä hoidolla voidaan tehokkaasti syvä kosteuttaa ihoa ja parantaa merkittävästi ihon tekstuuria ja lisätä kiinteyttä ja jäntevyyttä.

Hoidossa ihon alle pistetään ohuella neulalla hyaluronhappoa, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Koska hyaluronhappo sitoo suuren määrän kosteutta itseensä, ovat hoitotulokset tehokkaita ja silmin nähden nähtävissä.

Hoidon jälkeen voit elää normaalisti, mutta ensimmäiset 3 vrk:a tulee välttää hikoilua, saunaa, solariumia ja uintia. Iho tulee suojata auringolta noin 2 viikkoa hoidon jälkeen.

Skinbooster-hoidoille suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa ja tämän jälkeen ylläpitohoitoa noin 1-2 kertaa vuodessa.