Siirry suoraan sisältöön
dermasrlogo

Eye Lift Essence

86,50  sis alv.

Tehokas seerumi silmänympärysiholle. Vaikuttaa tummiin silmänympäryksiin, silmäpusseihin ja tummiin pigmenttimuutoksiin ja saa ihon näyttämään taas raikkaalta. Nesteen kertymisestä johtuva turvotus vähenee ja juonteet häviävät.

Tuotteen hyaluronihappoyhdistelmä vaikuttaa pitkäkestoisesti ja tarjoaa korkealaatuista ihonhoitoa.

Pakkauskoko: 15ml

Osastot: ,

Tärkeimmät tehoaineet:

  • Hyaluronihappoyhdistelmä suojaa ja hoitaa ihoa ja sillä on pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus (ristisidottu hyaluronihappo ja oligomeerinen hyaluronihappo [alle 10 000 daltonia])
  • Matrixyl™ on ihokudosta vahvistava ja kollageenituotantoa stimuloiva aine, joka stimuloi kollageenisynteesiä (tyypit I ja III).
  • Hesperidiinimetyylikalkonin, krysiinin, N-hydroksisukkinimidin ja dipeptidi VW:n muodostama tehoaineyhdistelmä vaikuttaa silmäpusseihin ja tummiin silmänympäryksiin.
  • Eyeliss™, peptidi tehoaineena parantaa ihon elastisuutta.
  • Haloxyl™, peptidi pigmenttimuutoksia vähentävänä aineena vaikuttaa tummiin silmänympäryksiin ja värinmuutoksiin.

Tummille silmänympäryksille soveltuva tuote tuo hehkua väsyneelle silmänympärysiholle.

Ainesosat:
Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Butylene Glycol, Sodium Ascorbyl/ Cholesteryl Phosphate, Proline, Lysine, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Pentapeptide 7, Hesperidin Methyl Chalcone, Steareth-20, Dipeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, N-Hydroxysuccinimide, Chrysin, Palmitoyl Oligopeptide, Xanthan Gum, Tripeptide-1, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid