Siirry suoraan sisältöön

Misencil-ripsishampoo

29,90  sis alv.

 

Tehty 98% luonnosta saatavista raaka-aineista. Tästä johtuen Misencil Lash Shampoo on erityisen hellävarainen, vegaaninen, sulfaatiton, GMO-vapaa ja gluteeniton tuote, jota ei ole testattu eläimillä.

Tuotteen ainutlaatuinen probiootteja sisältävä koostumus auttaa ehkäisemään iholle haitallisten bakteerien ilmenemistä iholla. Omenan kantasoluja sisältävä vaahto puhdistaa epäpuhtauksia aina ripsen juuresta päihin asti. Tuoksu on raikkaan vehreä ja omenainen.

Tuote puhdistaa ja suojaa sekä ihoa että ripsiä – myös ripsienpidennyksiä, virkistää väsyneitä silmiä ja ehkäisee kutinaa. 100% luonnollinen Aloe Vera -geeli kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa.

Sopii kaikille ihotyypeille. Sekä luonnollisille ripsille ja ripsienpidennyksille.

  • Poistaa tehokkaasti talia ja epäpuhtauksia
  • Puhdistaa silmäluomet ja ripset
  • Pidentää ripsienpidennysten pysyvyyttä
  • Hoitaa ihoa
  • Virkistää väsyneitä silmiä

Käyttö: Misencil-meikinpoistoaineen käytön jälkeen levitä pieni määrä vaahtoa silmäluomille. Levitä vaahtoa siveltimellä pyörivin liikkein silmäluomelle ripsien tyveen ja ripsiin epäpuhtauksien poistamiseksi. Huuhtele vedellä.

Huom. Vältä aineen joutumista silmiin.

Pakkauskoko: 100ml

Osasto:

INCI:

WATER (AQUA), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, COCO-GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, INULIN, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, PULLULAN, LYSOLECITHIN, SCLEROTIUM GUM, XANTHAN GUM, SODIUM GLUCONATE, BENZYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, POTASSIUM SORBATE, PARFUM.