Siirry suoraan sisältöön

Overnight Repair Serum

65,00  sis alv.

Ylellinen hiusseerumi, joka rakennepaikkaa ja vahvistaa hiusta. Puhtailla luonnon öljyillä ja uutteilla rikastettu hiusseerumi vähentää hiuksissa näkyviä vaurioita sekä suojaa kaksihaaraisten syntymistä.

Sopii Curly Girl metodiin.

 

Osasto:

Käyttö:

1.Yli yön hoito – Pehmeät ja kiitävät hiukset – Käytä hiusseerumia intensiivisenä yön yli hoitokäsittelynä saadaksesi pehmeämmät ja kiiltävämmät hiukset. Lisää 2-3 tippaa (hiusten pituudesta ja paksuudesta riippuen) kämmenellesi, hiero käsiä yhteen ja lisää seerumi hellävaraisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Levitä seerumi tasaisesti hiuspituuksista latvoihin parhaan lopputuloksen saamiseksi. Viikoittainen hoitokäsittely takaa syvähoidetut, kiiltävät ja vahvemmat hiukset. Suojaa tyynysi pyyhkeellä yön ajaksi. Huuhtele hiukset huolellisesti seuraavana aamuna ja pese hiukset normaaliin tapaan.
2.Esikäsittelyhoito – Hiustesi suojaksi – Seerumia voidaan käyttää ravitsemaan ja suojaamaan hiuksia ennen hiusten muotoilua. Lisää 2-3 tippaa (hiusten pituudesta ja paksuudesta riippuen) puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin. Intensiivisesti kosteuttava seerumi selvittää hiusta ja tekee siitä helpommin käsiteltävän muotoilua varten. Huolehdi, että hiusseerumi on imeytynyt kunnolla hiuksiin ennen hiusten muotoilua kuumilla raudoilla. Näin ehkäiset kuumien muotoiluvälineiden aiheuttamat vahingot hiuksissa.
3.Hiusnaamiohoito – Vahvemmat ja terveemmät hiukset – Lisää hiusseerumia Repair tai Revitalizing Hair Mask:n joukkoon tehdäksesi hiusnaamiosta entistä ravitsevamman ja korjaavamman. Lisää shampoopesun jälkeen 2-3 tippaa seerumia hiusnaamioon ja sekoita naamio ja seerumi kämmenelläsi. Levitä tasaisesti hiuksiin pituuksista latvoihin. Anna vaikuttaa 10-15 minuutin ajan, huuhtele huolellisesti.

 

 

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Salvia Hispanica Seed Oil (Chia Seed Oil), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Glycine Soja Oil, Cocos Nucifera Oil, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopherol, Citral.