Siirry suoraan sisältöön

Vitamin C Repair Fluid

83,00  sis alv.

Hellävaraisen emulsion sisältämä suuriannoksinen C-vitamiini tehostaa ihon suojaa torjumalla aktiivisesti vapaita radikaaleja. Tuote vaikuttaa myös pigmenttimuutoksiin.

C-vitamiinilla on tutkitusti anti-age-ominaisuuksia ja se voi vähentää aktiivisesti ihon juonteita. Spirulinalevästä saadut uutteet tehostavat tätä vaikutusta.

Hyaluronihappo kosteuttaa ja raikastaa ihoa.

Pakkauskoko: 50ml

Tärkeimmät tehoaineet:

  • C-vitamiini suuriannoksisena antioksidanttina sitoo vapaita radikaaleja ja suojaa ihoa optimaalisesti ympäristön rasitukselta.
  • Hyaluronihappoyhdistelmä kosteuttaa ihoa erinomaisesti.
  • Spirulinalevästä saadulla spirulinaglyseriinillä on antioksidanttisia, tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia ja se suojaa ihoa UV-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta.

Soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti ihon suojan vahvistamiseen ja pigmenttimuutosten vähentämiseen.

 

Ainesosat:
Aqua (Water), Ethyl Ascorbic Acid, Sodium Ascorbyl Phosphate, C12-C15 Alkyl Benzoate, Panthenol, Glycerin, Squalane, Myristyl Lactate, Camelia Oleifera Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Spirulina Maxima Extract, Xanthan Gum, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum